HNYB op Food-y-Fort 2016

Lindehoning en zomer raathoning proeven tijdens Food-y-Fort 2016
Tijdens de tweede editie van Food-y-Fort pakken we uit met een proeverij van onze honingsoorten. De lindenhoning met de typische smaak van mint is zojuist geslingerd en onze zomer raathoning vers uit de kasten gesneden.

Op zaterdag 20 en zondag 21 augustus zal Fort bij Rijnauwen in Bunnik het decor zijn van de tweede editie van het culturele voedselfestival ‘Food-y-Fort’.

Food-y-Fort Rijnauwen is een groot smaakfestijn, waar de kracht van gezond en (h)eerlijk lokaal voedsel gevierd zal worden. Food-y- Fort vindt plaats in het laatste weekend van de zomervakantie.

Naast de proeverij van onze ambachtelijke honing gunnen we u een intieme inkijk in het bijenvolk, zijn er diverse honingproducten waaronder Mede (honingwijn) en presenteren we ons adoptieprogramma.

Alsof dat nog niet genoeg is, kunt u het nieuwe honingbier 'Buzzed' proberen, wat we samen met brouwerij Hommeles ontwikkeld hebben, terwijl u naar het theaterstuk ‘Door het oog van de bijen’ kijkt, opgevoerd door imker Sonne Copijn van Bee-Foundation.

Tot ziens op Food-y-Fort!

HNYB
Grintweg 273
6704 AP Wageningen
MA t/m ZA 09.00-17.00

© 2024 HNYB

Contact imkerij
Leo Gensen
M. 06-19 37 45 19
E. leo@hnyb.nl

Contact sales
E. verkoop@hnyb.nl